chartret vil blive genstand for betydelige

sracke189

New member
chartret vil blive genstand for betydelige



Super League og involveringen af




Fodboldtrøjer Børn, Billige Fodboldtrøjer, Fußballtrikots, Voetbalshirts




seks premier league-sider, fodboldtrøjer med eget navn gratis, indgange kl. 15.00



Premier League har indført yderligere regler og regler, herunder et nyt charter om ejere, for at stoppe fremtidige forsøg på at deltage i en udbrudt Super League.
Seks Premier League-sider, inklusive Manchester United og Liverpool, meddelte sent den 18. april, at de sluttede sig til en ny kontinentalkonkurrence kaldet European Super League, kun for at den skulle kollapse under et intens pres inden for 48 timer.
Premier League har nu indført et nyt sæt foranstaltninger til at stoppe ethvert fremtidigt forsøg på en udbryderdivision, som inkluderer yderligere regler og regler og et nyt ejeres charter, som alle klubeejere skal tilmelde sig for at forpligte dem til konkurrencens hovedprincipper.
Fodboldtrøjer Børn
Det henter regeringens støtte til at indføre 'passende lovgivning' og vil arbejde sammen med UEFA, FA, EFL, PFA og LMA for at sikre overtrædelser af disse nye regler, og chartret vil blive genstand for betydelige sanktioner.
Billige Fodboldtrøjer
Premier League insisterede på, at begivenhederne i de sidste to uger havde 'udfordret grundlaget og beslutningen om engelsk fodbold.'
Fußballtrikots
Fan-protester i dagene, der fulgte efter Super League-meddelelsen på toppen af udbredt kritik fra fodboldverdenen, resulterede i, at de fleste af de 12 europæiske klubber - inklusive alle seks Premier League-sider - var involveret i den foreslåede udbrud.
voetbalshirts
FA har bekræftet en officiel undersøgelse af dannelsen af Super League og involveringen af de seks engelske klubber - som også omfattede Arsenal, Chelsea, Manchester City og Tottenham - var startet i sidste uge.
Tidligere FA-formand Greg Dyke siger, at han håber, at den fan-ledede gennemgang af fodboldstyring ledet af sportsminister Tracey Crouch vil anbefale en uafhængig regulator og en ny ejerskabstest.
Gå ikke glip af din chance for at lande 250.000 £ i lørdagens Super 6-runde. Spil gratis, indgange kl. 15.00.


Peru Fotballdrakter

Jalkapallo Pelipaidat Lapsille

Athletic Bilbao Shirt

Køb Fodboldtrøjer

fotball drakter
 
Top