Old 08-17-2009, 02:08 PM   #1 (permalink)

Credits: 6,946
Queen Macoomeh of Commess University Speaks on Pan Alive 2009

Toronto, Canada - De ting din start on time but dais awright. When Greenwich Mean Time was setting de clock dey fugget to sen somebody to tell Caribbean people, so is not we fault.

People does want to boof me about de fack dat I en have no music degree an I cyah read music. An is troot. I only have a degree in Steupse. De judges have plenty degree more dan me an could tell you bout sharp, flat, minor, major, doh-ray-me an far-so-lah-tee. All I could tell you is if it song good to me or if it grater on meh nerve. But is people like me who does play pan an is people like me who does pay to come an hear pan. So I go take meh boof because nobody paying rent fuh meh mout.

click for full story
Old 08-17-2009, 02:14 PM   #2 (permalink)
TC
Steuuuupssss!

Credits: 213,252
Originally Posted by whensteeltalks View Post
Toronto, Canada - De ting din start on time but dais awright. When Greenwich Mean Time was setting de clock dey fugget to sen somebody to tell Caribbean people, so is not we fault.

People does want to boof me about de fack dat I en have no music degree an I cyah read music. An is troot. I only have a degree in Steupse.
. So I go take meh boof because nobody paying rent fuh meh mout.click for full story

Old 08-18-2009, 10:54 PM   #3 (permalink)
Gladiator

keep doin yuh ting Queen..
Old 08-24-2009, 11:19 AM   #4 (permalink)

Credits: 4,737
All yuh laughing at me again? lol

Yeah man, ah selling it as ah buy it, not a cent profit!