This picture was taken from de imix photo gallery
Originally posted by DRAGON
Awwwwwww![]()
I shall not say at all!!!
Dragon yuh make mey day with that picture lawd ah have de whole office laffin includin de white ppl. Bu aa why yuh doh have nothin to say, de man was hot so he take off he clothes and walk round in he drawers to de delight of plenty ah oman.![]()
And meh boy posing too bad yuh know...lol
"What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us."
Dragon..is that you? By the bulge in yuh jockey...ah could see why dem call yuh dragon!![]()
Ah might get ban. But who cares … when I first saw de pic I was thinking it’s ah piggy commercial ………….. this is de main reason dragon don’t play mas
How about dayummmm!![]()
ummm....dragon. warn de fella's b4 we c dat stuff. nearly lost my lunch.
salt
:Originally posted by DRAGON
Ah might get ban. But who cares … when I first saw de pic I was thinking it’s ah piggy commercial ………….. this is de main reason dragon don’t play mas![]()
wHO MODERATING YOU TAKE BACK THE PIGGY COMMENT NOW![]()
This is not de dragon. I am too skinny to pose like thatOriginally posted by hottttgyal
Dragon..is that you? By the bulge in yuh jockey...ah could see why dem call yuh dragon!![]()
lol at piggy commercial.. piggy is little boy thing.. that is ah *ahem*. Dragon go and play mas man yuh know yuh not bashful de most ah go do is point at it and say "geezan ages" and ah know yuh could handle that.Originally posted by DRAGON
Ah might get ban. But who cares … when I first saw de pic I was thinking it’s ah piggy commercial ………….. this is de main reason dragon don’t play mas![]()
Just to let you know I am now learning to be ah voodoo high priest. So mess with me an see if ah don’t shrink yuh BobbiesOriginally posted by trinibaje
:![]()
wHO MODERATING YOU TAKE BACK THE PIGGY COMMENT NOW![]()
Dragon you skinnier dan dat man? Jeez...
Wait...dem does ban yuh if you say peeegie? hahahaaaaa
How bout pokie? Dem ban yuh fuh dat too?