Old 05-26-2004, 01:26 PM   #1 (permalink)

Credits: 123
lyrics

does anybody know the lyrics for bunji garlen and onika soca song..."get on bad" ????
Old 05-26-2004, 01:29 PM   #2 (permalink)
The Original Diva

Credits: 2,863
ask BGD :p
Old 05-26-2004, 01:29 PM   #3 (permalink)

Credits: 1,071
ask tramericanjr
Old 05-26-2004, 01:35 PM   #4 (permalink)
~Dare to be freeeeeee~

Credits: 16,063
i have onika's part, but bunji my best advice is either check tramericanjr or make up yuh own ting oui...i'll be back with onika's part.
Old 05-26-2004, 02:01 PM   #5 (permalink)
~Dare to be freeeeeee~

Ok here goes....this is onika's part and some of bunji in the beginning

BUNJI
Dis is ah frolic GET ON BAD
Dis is ah jam GET ON BAD
All ah de ladies GET ON BAD
All ah de man GET ON BAD
Put yuh hand dem up so GET ON BAD
Put yuh flags dem up so GET ON BAD
Put yuh rags dem up so GET ON BAD
Onika just let it go…now

ONIKA
Ah hearing all ova, nothing but hot soca
On every corner, soca take ova
Makin me realize it’s carnival
Now we can go jump up
Play we mas, fete non-stop
We done hair up, so tear this place up
We’ll be creating a big scandal

CHORUS
Wine yuh waist GET ON BAD
Wuk yuh waist GET ON BAD
Twist up yuh face GET ON BAD
Tear up de place GET ON BAD
Now
Jump Jump GET ON BAD x4

Wuk yuh waist GET ON BAD
Now
Jump Jump GET ON BAD x4

Ah seeing nice faces, on de street revealing
That they have no fear, dey just doan care
Dat’s how I know carnival is here
All colors, all classes exposing their asses
And I will bet, there’ll be no regret
Cuz dey will do it again next year

CHORUS
Juk yuh waist GET ON BAD
Now
Jump Jump GET ON BAD x4

Wuk yuh waist GET ON BAD
Mash up de place GET ON BAD
Now
Jump Jump GET ON BAD x4

I hope that helped
Old 05-26-2004, 03:34 PM   #6 (permalink)

Credits: 123
thanks val3trini .....u helped me big time....ur a life saver
Old 05-26-2004, 04:08 PM   #7 (permalink)
~Dare to be freeeeeee~

Originally posted by Sheriff
thanks val3trini .....u helped me big time....ur a life saver

glad to be of assistance
Old 05-26-2004, 05:31 PM   #8 (permalink)
tramericanjr

ill give you bunjis lyrics if i have time