Old 11-19-2005, 04:09 PM   #1 (permalink)

Credits: 5,169
Smile Bobulups!!!

Dis 2005 soca parang song is rel kicks, boy! Guyanese would have rel fun wit dis one.

Bobulups

Wait, how yuh big suh boi
Lawd, like yuh eat a cow

Verse
Yuh sey yuh eatin anyting (yea,yea,yea)
And yuh not sheyrin(sharing) (no,no,no)
Early, early christmas mornin (yea,yea,yea)
Yuh tiefin hand from in de kitchen (no,no,no)

Now yuh point yuh han at me
Yuh seyin ah skinny
But take a look at you
Doh, tell me what tuh do

Yuh seyin dat yuh don't cyare
Sorrel and ginger beer
Cake wit ham and pastel
Yuh feel nobody cyah tell

Christmas is fuh sheyrin
And everbody givin
But you doh care bout dat
So ah go tell yuh flat

Chorus
Man yuh fat, ohye (bobulups)
Yuh eatin alla dat, (bobulops)
Yuh fullin up yuh face, eh (bobulups)
But you cyah wine yuh waist, ohye (bobulups)

Repeat Chorus

(she just talkin now) Wait, yuh mean yuh go eat all ah dat an you en sheyrin none... Lawwd, yuh kno christmas is fuh sheyrin.

Verse
Now parang start tuh play (yea,yea,yea)
Everybody break away (yea,yea,yea)
Ah see yuh sitin by de table (yea,yea,yea)
I could only see yuh nable (yea,yea,yea)

Now yuh point yuh han at me
Yuh seyin ah skinny
But take a look at you
Doh tell me what tuh do

Christmas is fuh sheyrin
And everybody givin
But you doh cyare bout dat
So ah go tell yuh flat

Chorus

Chorus Repeat

(she just talkin now) Wait, alla dat yuh eatin... you en easy, nah. Yuh go buss...
eh, ah have a padna fuh you, who want tuh meet yuh rel bad... yea, his name is gym(Jim)... (she spells)GYM... gym.

This song is rel kicks... who know how, please put de link for it. I heard it in de Parang section on Toronto Lime.

DIS DE TRINI WAY FUH SEHYIN, YUH GLUTTIN!

Last edited by G.T. socalova; 11-20-2005 at 09:49 PM..
Old 11-19-2005, 04:14 PM   #2 (permalink)

Somebody please come an post de link, nah... leh dey hear wha a really talkin bout.

Dis song go have me fuh dayz.
Old 11-19-2005, 04:35 PM   #3 (permalink)
~Dare to be freeeeeee~

Credits: 16,110
i know what u mean....the first time i heard it i was in tears

LISTEN TO IT HERE
Old 11-19-2005, 04:51 PM   #4 (permalink)

Originally Posted by Val3nie2debone
i know what u mean....the first time i heard it i was in tears

LISTEN TO IT HERE
Girl, tanx fuh de link.

Annesia voice is someting in it self.
Old 11-19-2005, 04:56 PM   #5 (permalink)
~Dare to be freeeeeee~

Originally Posted by G.T.socalova
Girl, tanx fuh de link.

Annesia voice is someting in it self.

gyul i still laughing all now is de part when she say
"ah have a padna fuh you, who want tuh meet yuh rel bad... yea, his name is Jim...GYM

shawn noel is ah real imps i think she's about 14 you know...
Old 11-19-2005, 05:01 PM   #6 (permalink)

gyul i still laughing all now is de part when she say
"ah have a padna fuh you, who want tuh meet yuh rel bad... yea, his name is Jim...GYM

shawn noel is ah real imps i think she's about 14 you know...
Yea, she sound rel young. Shawn Noel is she real name, or is dat a producer or someting yuh talkin bout?
Old 11-19-2005, 05:21 PM   #7 (permalink)
~Dare to be freeeeeee~

Yea, she sound rel young. Shawn Noel is she real name, or is dat a producer or someting yuh talkin bout?

shawn is the producer and i believe he wrote it as well
Old 11-19-2005, 05:38 PM   #8 (permalink)

shawn is the producer and i believe he wrote it as well
Oh ho, well he a imps in troot.

Bobulups is someting a guyanese would ah seh but maybe widout de S at de end. Alyuh trini rel like s everting, oui.
Old 11-19-2005, 05:42 PM   #9 (permalink)
~Dare to be freeeeeee~

Oh ho, well he a imps in troot.

Bobulups is someting a guyanese would ah seh but maybe widout de S at de end. Alyuh trini rel like s everting, oui.

i guess that's why we does sound like we singing when we talking
Old 11-19-2005, 06:17 PM   #10 (permalink)

i guess that's why we does sound like we singing when we talking
Yall trinis, boy.

Last edited by G.T. socalova; 11-19-2005 at 06:22 PM..
Old 11-19-2005, 07:55 PM   #11 (permalink)

Credits: 1,540
This song is too too funny i think it is nice when you hear young folks singing soca!