Old 11-14-2007, 04:38 PM   #1 (permalink)
Reppin' TnT

Credits: 607
Talking Let's get the party started

Carnival Central DEAD...bring yuh bottle and spoon and come

Whoa yo yo yo yo yo yo yo
Yea yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah
whole day we jammin (jammin up)
Whole night we wukkin(wukkin up)
Is whole day we jammin (jammin up)
Whole night we wukkin (wukkin up)

Assume de position
Stop flickering yuh bam bam
Apply a little tension
Once you is my companion
We gonna be...
Wukkin, wukkin, wukkin up
No need for motivation
Boy just not gimme action
Gimme satisfaction, when we inside de band
We gonna be...
Wukkin, wukkin, wukkin up

Is girls, is boys chipping by de truck
And ah looking for a man who could really wuk up

Some slim, some fat, some short and some tall
We doh worry bout specs once we having a ball

Some drunk, some high, like they ready to fly
And de hot sun burning like we ready to fry
Whole day we wukkin (wukkin up)

From de road to de stage, dem pass Cumbermere
Oh ah love it when dem babe men wuk up meh rear

Wo yo yo yo yo yo yo yo
Yea yeah yeah yeah yeah yeah yeah yeah
Hey hey
Whole day we wukkin(wukkin up)
Whole day wukkin (wukkin up)

Allyuh ready??
Old 11-15-2007, 12:05 PM   #2 (permalink)

Credits: 475
Like we is the only ones excited about going T'dad in a couple months. I can't remember Carnival Central being this dead last year. Come on ppl, it's almost December, where is the excitement!!!!!!!
Old 11-15-2007, 02:54 PM   #3 (permalink)
Reppin' TnT

Originally Posted by puresexiness View Post
Like we is the only ones excited about going T'dad in a couple months. I can't remember Carnival Central being this dead last year. Come on ppl, it's almost December, where is the excitement!!!!!!!
Right!! Tell them again...

Get yuh bottle and spoon and come..….Roll call…..Soka Junkie…..come leh we go

Tong Tong ting tong tonka ting ting ting tong ting tong
Tong Tong ting tong tonka ting ting tong

Addicted to de partying – ah hope it never dun
Addicted to de wining – All man pun a woman
Addicted to de jumping – Flag in me hand and waving
I'm a soka junkie yeah yeah
Old 11-15-2007, 02:55 PM   #4 (permalink)

Credits: 2,473
Originally Posted by puresexiness View Post

i was saying the same thing..
Old 11-15-2007, 03:00 PM   #5 (permalink)

Lawd Faddah, thank goodness!!!!! I really thought it was only me that does look forward to the mid-winter break, partying and liming in the sun!!!!!
Old 11-15-2007, 03:22 PM   #6 (permalink)
Imix Biggest Freak

Credits: 1,414
Bear with me ppls, im trying to get over the fact that i have to be here for Christmas....
Old 11-15-2007, 03:58 PM   #7 (permalink)
DE ONTARAGE LADIES

IT'S WHINNING SEASONNNNNNNNNN I COULDN'T WAIT FOR THIS TO START
Old 11-15-2007, 04:16 PM   #8 (permalink)

Old 11-15-2007, 04:17 PM   #9 (permalink)
Reppin' TnT

Originally Posted by GoldnHoney View Post
Bear with me ppls, im trying to get over the fact that i have to be here for Christmas....
Sistah girl get over that hurdle because you will be there FOR CARNIVAL...

Originally Posted by MADKAL View Post
IT'S WHINNING SEASONNNNNNNNNN I COULDN'T WAIT FOR THIS TO START
Leh we go...

No more sleep til Carnival done (yea ah)
Ah jumpin up in de burnin sun (yea ah)
And I don't care if de rain come down (yea ah)
Dat eh stop me from havin fun
Cause I am a...

Party Animal, party animal, party animal
No sleep at all
Party Animal, party animal, party animal
No sleep
Take a wine, take a wine (wine up)
Take a jump, take a jump (jump up)

Old 11-15-2007, 04:39 PM   #10 (permalink)
President Barack Obama!!!

Credits: 871
Look Excuse - Gailann (2006)

[Chorus]
Want excuse ta drink yuh rum (Is Carnival)
Look excuse ta have some fun (Is bacchanal)
Look excuse ta wine yuh waist (Is Carnival)
Look excuse ta mash up d place (Is bacchanal)

Old 11-15-2007, 04:43 PM   #11 (permalink)

Credits: 265
Addicted to de partying – ah hope it never dun
Addicted to de wining – All man pun a woman
Addicted to de jumping – Flag in me hand and waving
Addicted to de liming – Until I see de sun
Addicted to de grinding – All woman find a man
No need for no attorney your honour I am guilty

Soca Junkie (2007)
by Mr Dale
Old 11-16-2007, 08:18 PM   #12 (permalink)

Credits: 23
Carnival in T and T
Is so special to all ah we
Like we need blood in we vain
Dats how we feel about Port-of-Spain
When de posse dem come in town
Beating pan and ah bongo drum
Is madness everywhere
Carnival is ah true freedom
Make ah noise or ah joyfull sound
And jump up in de air

Is Carnival!!!!!!!!!!!!!!
I am beyond excited! Real Carnival Jumbie here. Cyah wait to get on that plane home!
Old 11-16-2007, 10:42 PM   #13 (permalink)
Reppin' TnT

Originally Posted by princessredz View Post
Carnival in T and T
Is madness everywhere
And jump up in de air

Is Carnival!!!!!!!!!!!!!!
I am beyond excited! Real Carnival Jumbie here. Cyah wait to get on that plane home!
I get goose bumps and act like a leggo-beast with this song. Chune bad for dayssssssss
Old 11-16-2007, 10:45 PM   #14 (permalink)
Reppin' TnT

Princessredz I had to bring it from de top...

Yeah, baby you know how we do
You, me
You tell your friends
I'll tell mine
It's dat time again

Carnival in T and T
Is madness everywhere
And jump up in de air
So...

Everybody take ah jump, take ah jump, take ah jump up now
Start to wave, start to wave, start to wave up now
Start to wine, start to wine, start to wine up now
Because, it's Carnival

So put yuh rag dem in de air, in de air, in de air
Stomp yuh foot dem on de ground, on de ground, on de ground
And lemme see you jump around, jump around, jump around
And let dem know we comin' down, comin' down, comin' down
Yeah ya

All de pettiness have tuh down
We is de soca vagabonds
Is madness everywhere
Marinating under de sun
Dis is how we does all come one
And jump up in de air

So put yuh bumper like ah truck, like ah truck, like ah truck
And lemme see yuh push it back, push it back, push it back
And now yuh ready take ah jump, take ah jump, take ah jump
Well lemme see yuh jook it up, jook it up, jook it up
And lemme see yuh roll

Seasons come and seasons go
But Carnival will last
From Port-of-Spain straight to S'ando
Take it out, take it out and play ah mas'

Carnival when when I comin' down
Jumpin' to dis crazy song
People spreading rumours in town
Machel is ah mad man
You know you love bacchanal
Is part of dey festival
All dat is Carnival

So put yuh flag dem in de air, in de air, in de air
Stomp yuh foot dem on de ground, on de ground, on de ground
And lemme see you pull yuh rag, pull yuh flag, pull yuh rag
And let dem know we comin' down, comin' down, comin' down
So push yuh bumper like ah truck, like ah truck, like ah truck
Well lemme see yuh push it back, push it back, push it back
And when yuh ready take ah jump, take ah jump, take ah jump up now
Because, it's Carnival

Watch de ride...
Push it, push it, push it
And everybody take ah, take ah, take ah
And lemme meh see yuh push it, push it, push it
And everybody take ah, take ah, take ah
And lemme meh see yuh now
Like ah truck, like ah truck, like ah
And lemme meh see yuh take ah wave, take ah wave, take ah
And lemme meh see yuh take ah jump, take ah, take ah
And when yuh ready push it, push it, push it
Yeah, ha

Last edited by Bizzie Chic; 11-16-2007 at 10:48 PM..
Old 11-19-2007, 10:13 AM   #15 (permalink)
DE ONTARAGE LADIES

THIS IS HOW WE HAVE TO START DE TING THIS IS DE ANTHEM

Lorraine -- Explainer

Taxi, Taxi
Airport Kennedy

Lorraine, you better wake up
Ah need ah jet plane to take me non-stop
Ah cyah stay in New York City
When there is sunshine and pan in my country
Lions is de place with de jammin'
With Kaly-Ann and Charlie's Roots clashin'