Old 06-26-2005, 09:26 PM   #1 (permalink)
Juksan Stabbs

Crop-Over gine be SO serious den!!

White girls in Barbados pooching back an peeping ovuh shoulder too?? Sweet Geezuscryst...Rudeboy i en tell you a Bajan wuk-up is a dangerous ting??
crop-over-gine-so-serious-den-15.jpg  
Old 06-26-2005, 09:39 PM   #2 (permalink)

Credits: 2,393
Originally Posted by Juksan Stabbs
White girls in Barbados pooching back an peeping ovuh shoulder too?? Sweet Geezuscryst...Rudeboy i en tell you a Bajan wuk-up is a dangerous ting??
well i never..........

i eh think ah ready fuh dis wukkup ting yet, ah will stick to me wine n grind ting fuh now.
Old 06-26-2005, 09:43 PM   #3 (permalink)
BabyJ22

Originally Posted by deoriginalrudeboy
well i never..........

i eh think ah ready fuh dis wukkup ting yet, ah will stick to me wine n grind ting fuh now.
Old 06-26-2005, 09:47 PM   #4 (permalink)
Juksan Stabbs

Originally Posted by BabyJ22
Doan laugh....i've seen men get pelt down ina fete wiff wuks and play dem wann start to beat de women for unfairing dem yeh...ef you behind a girl and Krosfyah or Lil' Rick hit de stage brace yuhself...i'm tellin yuh!!!
Old 06-26-2005, 09:56 PM   #5 (permalink)
BabyJ22

Doan laugh....i've seen men get pelt down ina fete wiff wuks and play dem wann start to beat de women for unfairing dem yeh...ef you behind a girl and Krosfyah or Lil' Rick hit de stage brace yuhself...i'm tellin yuh!!!
I laughing cause I use tuh tell meh self de same ting. Yall Bajan men ain't easy. I had meh first taste a few months ago and dis wukkup ting is serious. Next morning I woke up wid nuff bruises all over meh body and deh man had a nerve to tell meh that was just a taste, it wasn't de real deal.
Old 06-26-2005, 09:58 PM   #6 (permalink)
Juksan Stabbs

I laughing cause I use tuh tell meh self de same ting. Yall Bajan men ain't easy. I had meh first taste a few months ago and dis wukkup ting is serious. Next morning I woke up wid nuff bruises all over meh body and deh man had a nerve to tell meh that was just a taste, it wasn't de real deal.
Battered Boxxie Syndrome!! Dah is where yuh tek violence on yuh bumpa and instead of jumping out when yuh get de chance...you running back in fuh more talkin bout how yuh love it and de man en mean to hurt yuh pooch an ting...dogbiteyuh!!!
Old 06-26-2005, 10:00 PM   #7 (permalink)

hmmm, dat wukkup ting i hearing about looking like i need to do some aerobics.

trinis just jam yuh up, wine n bend over, lif up dey leg, n slow wine yuh till yuh dead.
dis wukkup looking like i go need a backbrace.
Old 06-26-2005, 10:02 PM   #8 (permalink)
Juksan Stabbs

hmmm, dat wukkup ting i hearing about looking like i need to do some aerobics.

trinis just jam yuh up, wine n bend over, lif up dey leg, n slow wine yuh till yuh dead.
dis wukkup looking like i go need a backbrace.
You en need a backbrace, jus a firm an study wall ah cerwin vega speakers dah en gine topple once she starts to gyrate back back while barely holding conversation wiff she frens an ting!!
Old 06-26-2005, 10:03 PM   #9 (permalink)
BabyJ22

Battered Boxxie Syndrome!! Dah is where yuh tek violence on yuh bumpa and instead of jumping out when yuh get de chance...you running back in fuh more talkin bout how yuh love it and de man en mean to hurt yuh pooch an ting...dogbiteyuh!!!
IT WAS SWEEEEEEEETTTTTTTT. I doh mind having a reoccurrence of the BB Syndrome.
Old 06-26-2005, 10:06 PM   #10 (permalink)

You en need a backbrace, jus a firm an study wall ah cerwin vega speakers dah en gine topple once she starts to gyrate back back while barely holding conversation wiff she frens an ting!!
i think i'm ready for my first wukkup, but i need a bajan girl to practice on.
Old 06-26-2005, 10:09 PM   #11 (permalink)
Juksan Stabbs

IT WAS SWEEEEEEEETTTTTTTT. I doh mind having a reoccurrence of the BB Syndrome.
Too bad you en coming to Barbados yeh...i would leave sehing in yuh pocket to land yuh pooch in remission!!
Old 06-26-2005, 10:11 PM   #12 (permalink)
Juksan Stabbs

i think i'm ready for my first wukkup, but i need a bajan girl to practice on.
Becareful young one...land yuhself behind de wrong girl and yuh career gine end early like Big Country Bryant Reeves yeh!! I know girls capable ah wukkin up on one leg worst than many pun boaf ah dem own!! Boost muh ef yuh doubt me!!
Old 06-26-2005, 10:11 PM   #13 (permalink)
BabyJ22

Too bad you en coming to Barbados yeh...i would leave sehing in yuh pocket to land yuh pooch in remission!!
Touching down in 25 days!!!!!!!!!
Old 06-26-2005, 10:14 PM   #14 (permalink)

Becareful young one...land yuhself behind de wrong girl and yuh career gine end early like Big Country Bryant Reeves yeh!! I know girls capable ah wukkin up on one leg worst than many pun boaf ah dem own!! Boost muh ef yuh doubt me!!
guide me into the right path oh wukkup one. send me a bajan girl who wont brek up meh spine.
Old 06-26-2005, 10:15 PM   #15 (permalink)
Juksan Stabbs

Touching down in 25 days!!!!!!!!!
YUH LIE MAN!!!! Listen to muh....Shop Hill, St. Thomas hear?? Get off de bus an holla fuh Juksan Stabbs and somebawy gine show yuh de way.