Old 02-16-2006, 05:10 AM   #1 (permalink)
I 1 2 B D 1 2 4 Q

Credits: 643
Ah Mad Berry

Aaaaaayyyyye!! It had ah song bird in ah tree yesterday and it buss ah $hit on the earth and a devil with he intredescent self, trying to avoid the $hit, buss ah sundance and grab onto a vine.
But guess whaaaaa...he still mash the $hiiiiiiiiiit!. He couldn't believe ah soundbird could $hit so stink - he thought it was ah illusion. So he call fuh the guadian of hope to hopefully remove the smell............

all yuh finish the rest.....MADBERRY goooooone! LOL
Old 02-16-2006, 05:12 AM   #2 (permalink)

Credits: 1,089
lol@ intredescent

and wham pride ppl cyah get a bligh?
Old 02-16-2006, 05:36 AM   #3 (permalink)
I 1 2 B D 1 2 4 Q

Credits: 643
Originally Posted by Lady Slaughter
lol@ intredescent

and wham pride ppl cyah get a bligh?
Anyway, the guardian ah hope couldna do notin about the soundbird smell so she tell the devil to ride out because she reading the Express. So Mr intredescent had no oda choice but to axsk the Fairy.....before yuh could say the word Tribe...she wave she rag with pride and smell was gone. So the devil axe she how could he repay her fuh she kindness? She say well yuh could repay meh by listening to meh 2006 Soca chune.
here it goes

"I is ah fairy..and ah getting on baaaaaaaad"
"I is ah fairy...and ah in Trinidaaaaaaad"
"Meh cousin is the tooth fairy and meh sister is Tinkabell"
"But with one wave ah meh rag ah could take away any smell"

(Chorus repeat x 2)
All yuh... run to the ramp
All yuh.. run to the ramp
we reach the ramp
everybody jump on the ramp
Everybody MASH UP THE RAMP MASH UP THE RAMP MASH UP THE RAMP
Old 02-16-2006, 08:04 AM   #4 (permalink)

Credits: 8,552

how about the chorus goin like this

all yuh run to the stage
we reach the stage
all yuh mash up the stage

just a suggestion cause i aint sure what ramp u refering to

the ramp to go on to the stage

people real excited i see
me to
Old 02-16-2006, 09:13 AM   #5 (permalink)
Peeper

Credits: 163
Originally Posted by DR. SILK
Anyway, the guardian ah hope couldna do notin about the soundbird smell so she tell the devil to ride out because she reading the Express. So Mr intredescent had no oda choice but to axsk the Fairy.....before yuh could say the word Tribe...she wave she rag with pride and smell was gone. So the devil axe she how could he repay her fuh she kindness? She say well yuh could repay meh by listening to meh 2006 Soca chune.
here it goes

"I is ah fairy..and ah getting on baaaaaaaad"
"I is ah fairy...and ah in Trinidaaaaaaad"
"Meh cousin is the tooth fairy and meh sister is Tinkabell"
"But with one wave ah meh rag ah could take away any smell"

(Chorus repeat x 2)
All yuh... run to the ramp
All yuh.. run to the ramp
we reach the ramp
Everybody MASH UP THE RAMP MASH UP THE RAMP MASH UP THE RAMP

use is ah real ass boy... i eh like how yuh shittin up the devil eh...i s me and u....
Old 02-17-2006, 01:14 PM   #6 (permalink)
Whining Criminal

Credits: 930
u ahd time to do all ah dat.