Old 11-28-2006, 04:30 PM   #1 (permalink)

Faithful Frens

One day, while fishing down Carenage, Markie made his confession.
"Fellas, yuh know we is friends for over tertay years and we lime a lot,
plenty old talk, plenty fatigue, we pass tru all kina hard times. Ah never
tell all yuh dis before because I din wanta ruin we friendship, but ah
have to tell all yuh now.............ah is a buller." (Dais a man who gay eh all yuh who eh no)
Zeppo looked at Heads and said, "We kina figure dat out a few years
ago
yuh know Markie. Buh we din wanta say nutting to make yuh shame."
Markie thanked them for their understanding and continued: "De main
reason ah tellin' all yuh is dat ah have AIDS now, an dey gim meh six
monts at de mos! Allyuh is de only tru tru frens ah have lef an ah want
allyuh to promise me dat all yuh wooden let dem bury me._ Ah want to
cremate._ Den, I want all yuh to trow meh ashes off dis jetty way we
spen we life limin and fishin."
Zeppo and Heads wiped back a few tears, then agreed to do what their
friend had asked.
Sure enough, six months later Markie died, and they were standing
on the jetty with the ashes. Heads was about to throw them out when
Zeppo stopped him: "Wait nah man, yuh kyah jes do de ting cole so, yu haveta say someting," he said. "I eh know what to say. You self......me ent no speechifyer." Heads confessed.
Zeppo scratch his head. "Jes say somting nuh... anyting! Make it ryhme;
yuh know yuh good at dat."
Heads thought about it for a while and while throwing the ashes in
the sea,
said:

"Ashes to ashes, Dust to dust,
If ya had like ####################,
You woulda still be here wid us."
Old 11-29-2006, 12:30 PM   #2 (permalink)

Credits: 525