Old 08-24-2005, 04:03 PM   #1 (permalink)

Credits: 204
Oh God it Slow!!

Peeps!

Yuh know when you in a good mood it always have somebody or something to get yuh blasted vex! I know write a Microsoft Exam and yuh boy pass so ah feelin like a shilling in ah five cents party. Ah say ah go go and take in a movie in cinemas 8. Show starting 3:45 pm and its 1:30 pm, no prb ah go surff de net by the internet cafe in Trincity it name Virtual Zone. Ah take all of 10 mins just fuh islandmix to come up the ah next 10 fuh mih to log on. And ah only pay fuh 30mins. Well look at my crosses. Never me again! Ah go wait when I in work to log on.
Old 08-24-2005, 04:04 PM   #2 (permalink)

Credits: 2,792
ha!!

daiz why when i in trinidad i only use the net to check email and maybe sign on to msn msg
Old 08-24-2005, 04:09 PM   #3 (permalink)

Aye! Wha goin on girl? Ah aint hear from yuh in a while! Ah hoe thngs good with you. SO yuh flying in fuh de carnival?
Old 08-24-2005, 04:11 PM   #4 (permalink)

Credits: 2,792
Originally Posted by Boongie Boongie
Aye! Wha goin on girl? Ah aint hear from yuh in a while! Ah hoe thngs good with you. SO yuh flying in fuh de carnival?
nah, i sho as hell not makin it in dis year

mih money rell low and ah tryin to see if ah could get a lil putt putt, plus i have school.

so MAYBE i might see trinidad nex summer.
Old 08-25-2005, 09:21 AM   #5 (permalink)

Originally Posted by sharkbait
nah, i sho as hell not makin it in dis year

mih money rell low and ah tryin to see if ah could get a lil putt putt, plus i have school.

so MAYBE i might see trinidad nex summer.

Cool, I hear you. Doh worry ah go take ah wine and ah chook fuh yuh.
Attached Images

« Bwee | Bible study »