Old 03-17-2004, 08:23 PM   #1 (permalink)

Credits: 1,729
i rasshole vex

like khunt now..i want to lef wuk..i put in a facking 12hr day as is already..and dis heiffer giving de project manager a debriefinfg..jesus peace..nuh...give de man de details after we done de flicking paper wuk for de lab so i can go home and bade

Old 03-17-2004, 11:53 PM   #2 (permalink)
Catylst Ent. Groupie

Credits: 4,809
is how much times a day u doe sbe in this section???
Old 03-18-2004, 12:57 AM   #3 (permalink)
XTREME DOGGY

Credits: 1,749
Originally posted by bunjigarlindarlin
is how much times a day u doe sbe in this section???
just now deh guh mekk she de moderator
Old 03-18-2004, 11:45 AM   #4 (permalink)

Originally posted by MysticReveller
just now deh guh mekk she de moderator

cyah ya tail

Old 03-18-2004, 01:53 PM   #5 (permalink)

Credits: 150
u does bade?
Old 03-19-2004, 07:14 AM   #6 (permalink)

Originally posted by Lady Slaughter
u does bade?
stupse..somebody call u

Old 03-25-2004, 11:49 PM   #7 (permalink)

Credits: 39
Re: i rasshole vex

Originally posted by Sugahkhayne
like khunt now..i want to lef wuk..i put in a facking 12hr day as is already..and dis heiffer giving de project manager a debriefinfg..jesus peace..nuh...give de man de details after we done de flicking paper wuk for de lab so i can go home and bade
Tek a breath nah.. yuh go buss!!!!!!!! ( a shot a punchen wouldn't hurt nah.. )

Oh gawsh.. tek it easy.. it go be ok..