ppl ain diverse no originality not even musicians........u jus cahn blame the djs....if u bust garbage chunes inna di club and ppl love it then the problem comes to di ppl...i heard nuff times weh deh say, "yo dj you gah dis chune", and i know its TRASH, but dah crowd loves it, i have no choice buh to play it. so to say djs are big reason dah ain fair...but di funny ting is now..when ah big chune does come out and u know it iz ah big chune, people say ,"wah kinda trash u playin mehson" then months down di road ppl start sayin" CHUNE". then wah?...i seen plenty time and heard nuff time ppl say "big chune" and di chune is straight crap...buh at di same time everyone taste is different..wah may buss in leeward islands may not buss in windward islands and vice versa...so who to say wha chune is chune...like Daddy Friday say " music must have plenty harmony and melody"...its missin bad in todays music...have u not noticed everyone changin style....riddims in di islands now run or early warm wukkup chunes runnin...cause di artists knows music is dyin...so artists doin somethin to change di mentallity or style in music...deh are bands or artists using real brass and riddim box and ting in deh music...i.e Cool Sessions Brass outta st johns usvi..listen to dem...straight music i tellin yo